Exfoliatie is erg belangrijk als onderdeel van een cellulitisbehandeling. Het helpt de regeneratie van cellen en de bloedcirculatie terwijl het de huid kalmeert bij lijdende lichaamsdelen De ingebedde loofah-reep in deze cellulitiszeep is ideaal voor massage om de resultaten van uw cellulitisbehandeling te stimuleren.
Of je nu een droge, vette, gevoelige of normale huid hebt, onze natuurlijke zeep is geschikt voor alle huidtypes. Het zachte schuim reinigt grondig, verwijdert onzuiverheden en laat je huid zijdezacht en gehydrateerd aanvoelen.
Gebruiksaanwijzing:
Breng de cellulitis loofah zeep ‘s ochtends en ‘s avonds aan op een natte huid tijdens het douchen en bij voorkeur voor het slapengaan. Doe lichte cirkelvormige bewegingen zoals masseren en dring aan op die lichaamsdelen die cellulitis verschijnt, gedurende ongeveer 10 minuten. Voor betere resultaten wordt aanbevolen om het proces dagelijks te herhalen. Je zult geleidelijk zien dat je huid gladder wordt en de “sinaasappelschiltextuur” zich terugtrekt.
Ervaar de essentie van puurheid.
Probeer onze handgemaakte natuurlijke zeep vandaag nog!
Onze zepen bevatten GEEN PARABENEN, GEEN PARAFFINE EN GEEN HARDE CHEMISCHE CONSERVEERMIDDELEN en is 100% biologisch.
Ingrediënten:
Aqua (waterl,glycerine,propylene glycol, sodium laureth sulfate, stearic acid, citric acid, sodium hydroxide, sorbitol, sucrose, fragrance,goatmilk,aloevera,ci.77891,ci.47005,ci.42090

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geitenmelk & aloevera met biologische pompoenvezels (Cellulitiszeep LOOFAH)” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *